Samuel Evinic MVDr.

Samuel Evinic MVDr.
Adresa:
Chlumecká 591/9,
19800 Praha

Praha, okres Praha 9
Telefon: 777728473
Specializace: kočky, psy a drobní savci
Provozní doba:
Pondělí 9:00 - 21:00
Úterý 9:00 - 21:00
Středa 9:00 - 21:00
Čtvrtek 9:00 - 21:00
Pátek 8:00 - 18:00
Sobota 13:00 - 18:00
Neděle 13:00 - 18:00

Doporučuji objednání na konkrétní termín mailem nebo telefonicky.

MetropoleVet je nová, moderně zařízená veterinární klinika na Rajské zahradě v Praze 9. Naši lékaři se o vaše čtyřnohé mazlíčky postarají nejen při akutních onemocněních, ale i v případě jejich prevence.

Veterinární lékaři z MetropoleVet jsou zkušení odborníci s dlouholetou praxí. Klinika se orientuje především na psy, kočky a drobné savce. Patříme navíc k předním odborníkům v oblasti kardiologie, dermatologie a stomatologie,nejen v diagnostice, ale i v následné léčbě onemocnění.

Klademe velký důraz na pohodlí klientů i našich pacientů. Protože víme, jak to občas mezi zvířaty chodí, na naší klinice najdete oddělené prostory pro psy a kočky – pejsci najdou svou čekárnu a větší ordinaci v přízemí, v patře je pak připravená čekárna a útulnější ordinace pro kočky a hlodavce.

Klinika je vybavená také vlastní rentgenologickou vyšetřovnou,
přípravnou s hospitalizací a samozřejmě sterilním operačním sálem.

Ke každému pacientovi přistupujeme tak, jako by to byl náš vlastní mazlíček. Víme, že váš čtyřnohý přítel je členem vaší rodiny, a proto si zaslouží tu nejlepší péči. Toto nás motivuje ke zdokonalování služeb naší veterinární kliniky MetropoleVet.


Vybavení ordinace

RTG EKG Sono (USG) Biochemický analyzátor krve Hematologický analyzátor krve Iontový analyzátor krve Bronchoskop Inhalační anestezie Kyslíkový box Hospitalizační boxy Zubní ultrazvuk Čipování

Fotografie


Zobrazení na mapě


Nejširší databáze veterinárních ordinací z celé České republiky